Тематичний бранч - Відпочинь, ти не на роботі

Тематичний бранч - Відпочинь, ти не на роботі
дата:
14:00

У ресторані пропонують тематичні бранчі, що цікаві не лише широким асортиментом їжі та напоїв у фуршетному форматі, але й своєю атмосферою. Лимонад та освіжаючий пунш, запечене порося, курячі крильця, салати та багато смачних закусок — гості бранчу в стилі пікнік мали з чого обрати.


Вартість

390 гривень з особи
Деталі та бронювання за телефоном — (050) 372 82 91

5 березня, з 13:00 до 17:00


Адреса:
м. Львів, вул. Городоцька, 15
ресторан готелю «Асторія» «Mon Chef»


Що таке бранч?
В США і Європі бранч — це прийом їжі, що об'єднує сніданок та ланч. Він подається між 12 годиною ранку і 17 годиною дня. Бранч складають гарячі, але легкі страви, часто в меню бранчу входить вино. Бранч відбувається у невимушеній атмосфері, під девізом «Відпочинь, ти не на роботі».

06:02

Каталог

Нет элементов для отображения
Нет комментариев. Ваш будет первым!